tenyeszallatok-immunerositese.com - Csapatunk

Páncsity Ferenc

Páncsity Ferenc

Ügyvezető igazgató, tulajdonos

Cégemet azzal az elhatározással alapítottam hogy, valami jót tegyek a bolygóért az emberiségért. Amióta a cégemet müködtetem  egyre jobban tudatosult bennem a természet védelmének és az emberek egészségének, jólétének megőrzésének  fontossága. Teljesen átalakult a világról alkotott képem. A fő cél hogy a remek kollégáimmal együtt ezt a létrejött szemléletet minél több embernek átadhassuk.

Horváth Viktor

Horváth Viktor

Üzemi dolgozó

Gyerekkorom óta vonzott a természet közelsége, mindig is igyekeztem a szabadidőmet a természetben tölteni, számomra ez jelenti a kikapcsolódást. Ezért is fontos számomra a természet szépségének megőrzése és ápolása és úgy gondolom hogy, én és kollégáim hozzájárulhatunk ehhez a mindennapi munkákkal.

Molnár Zsolt

Molnár Zsolt

Üzemi dolgozó

Életem meghatározó részét vendéglátásban dolgoztam felszolgálóként ezáltal nagy életmódváltás volt számomra amikor ide kerültem, de már  öt éve hogy,  az EM-tech csapat egyik tagjának mondhatom magam. Szerettem az itteni légkört és a kollégáimat, szerencsésnek érzem magam ,hogy itt dolgozhatok. 
 

Tamás Miklós

Tamás Miklós

Üzemi dolgozó

Sokan nincsenek tisztában azzal ,hogy jó baktériumok is léteznek amelyeknek számos pozitív hatásuk van. Régebben én sem volt tisztában a baktériumok működésével, de mióta itt dolgozok sok mindent tanulhattam róla. Szeretek itt dolgozni, kollégáimra is felnézzek. Mindezek mellett jó érzéssel tölt el ,hogy valami jó célért dolgozhatok, amivel segítek másokon.
 

Jéger Szilvia

Jéger Szilvia

Irodavezető

A középiskolai tanulmányaim befejezése óta a kereskedelemben dolgozom. Szabadidőmet szeretem a természetben tölteni, kirándulni. Szerencsésnek mondhatom magam, hogy 2008 óta az EMTECH Kft. csapatát erősíthetem. Itt tényleg megbecsülik a munkám, úgy érzem megtaláltam a helyem. Együtt dolgozhatok kitűnő kollégáimmal, akiknek szintén fontos az egészségünk és környezetünk megőrzése. Hiszem, hogy az EM technológiával, hozzájárulhatunk egy egészségesebb élethez!

Páncsity Lili

Páncsity Lili

Marketing

Mindig is érdekelt az egészségtudatosság és egy jobb környezet teremtése. Jelenleg a Budapest Gazdasági Egyetem tanúloja vagyok, de mellette az Emtech Kft. csapat tagja is vagyok. Úgy érzem itt rengeteg tudtam eddig tanulni ebben a barátságos, segítőkész környezetben, ahol valami jó cél érdekében dolgozhatunk nap, mint nap.